babbalalla

Spotlight-kort

Publicerad 2008-06-30 18:45:52 i ,

... var uppdraget denna måndag på KortiFokus och så här blev mitt bidrag! Kolla gärna in de andras fina bidrag oxå på bloggen och varför inte prova på att testa ett att göra du oxå, det finns en oxå en beskrivning på KiFbloggen.På onsdag och på fredag kommer det nya utmaningar så håll ögonen öppna och pyssla på! :)

Grattiskort

Publicerad 2008-06-24 19:46:29 i Carding,

Här kommer två kort som kom till sina ägare under helgen:

Ett kort till Denise:Och ett fotbollskort till Victor:Ha det gott i sommar, återkommer med mer om några dagar! :) Jobbar nu heltid och har inte så mycket tid över, varken åt pysslande eller besöka andras pysselbloggar, men jag är jätteglad att ni orkar/vill kommenterar mina "alster" ändå! :)


Tjingeling!

ett litet dopkort...

Publicerad 2008-06-22 21:46:05 i Carding,

.. kan jag nu bjuda på efter helgen då jag vet att detta kort har hamnat hos rätt ägare! :)Hoppas att midsommarhelgen har varit bra, själv har jag mest tagit det lugnt och vart på lite konferenser! :) Imorgon börjar en ny sommarjobbsvecka! Hinner/Orkar inte pyssla så mycket - men tack för besök ändå! :)

Tjingeling!

ett sista studentkort...

Publicerad 2008-06-14 21:31:51 i Carding,

... fick jag beställning på i tisdags och så här blev det:Jag gjorde även en massa småkort till våra studenter, 7 st var det i år, så vi hade fullt upp igår eftermiddag att åka runt till alla och säga grattis!Korten gjordes av olika spillpapper, kortet med den blå blomman skickade jag till en tjej i en födelsedagsswapp...

Idag har jag legat hela dagen i migrän, så jag har inte orkat med något pysselrelaterat alls... Men, sånt e livet!

Återkommer med lite mer att visa en annnan dag! Tjingeling!

Två små kort...

Publicerad 2008-06-10 15:21:48 i Carding,

Detta kort fick mitt systerbarn när han fyllde 4 år häromdagen tillsammans med lite annat smått och gott, gissa om moster är glad när han oxå tycker om att pyssla, han fick ett stämpelkit och en pysselsats till att göra egna studsbollar från moster! ;) Gjorde ett enkelt kort där stämpeln fick vara i fokus, tyckte det vart rätt läckert faktiskt... Enkelheten fick tala för sig själv...
Jag har klippt till ramen under ch "punchat" ut hålen, satte sedan fästkuddar bakom för att få lite djup i kortet.

Ska även visa ett annat kort jag gjorde som tack till alla godingar på min praktikplats efter terroriserat de i nio långa veckor! :P Det var allt för idag... På återseende! Tjingeling!

Måndagshälsning

Publicerad 2008-06-09 18:05:15 i Carding,

Jag har nog glömt att visa detta kort som jag gjorde till en liten Signe:

None

Hoppas att du får en fin vecka som ligger framför...

ATC med KiF

Publicerad 2008-06-07 21:07:11 i ,

Fredagens utmaning på KiF är att göra ett ATC-kort och denna texten är hämtad från KiF:

"ATC står för Artist Trading Cards och är ett litet enkelsidigt kort i samlarkortsstorlek (som Pokemonkort tex) som man byter med varandra. Det finns egentligen bara två tvingande regler när det gäller ATC'er - de måste vara 2,5 x 3,5tum (dvs 64 x 89 mm) och de får bara bytas eller ges bort, aldrig säljas. Sedan är det fritt fram att dekorera på valfritt sätt. Det finns ATCer som är stämplade, helt papperspysslade, broderade, pärlade, sydda osv, det är bara fantasin som sätter gränser! Gör en sökning på tex Google efter ATC så får ni se vilken mångfald det finns..."

Min tolkning av temat blev så här:

None

Vad kan vara mer sommar än JORDGUBBAR?? Mumsfilibabba!! Kan varieras och användas till så mycket; glass, mjölk, grädde, tårta, sallad, paj osv...
Motivet är färglagt mha ProMarkers och texten har jag skrivit själv då jag ej hade en passande textstämpel. Då detta är mitt första ATC-kort visste jag inte vad jag skulle hitta på, men jag plockade fram några pärlor och gjorde "smultronstrån" också med hjälp av guldtråd och röda pärlor! Trevlig sommar!!

fotomontage...

Publicerad 2008-06-04 23:30:44 i ,

Hej i sommarvärmen!

Idag har en ny utmaning på Kort i Fokus lagts ut - och idag gäller det att bli inspirerad av en bild - som i sin tur består av flera olika bilder. Fotona tog jag under förra året, dels under en weekend i Stockholm i Haga samt på vår semestertur till Gotland. Blir du inspirerad av detta montage - antingen i stil, upplägg, färg, format - whatever - skriv gärna en rad om du vill! :)

 (bilden är klickbar om du vill se en större variant)

Så här blev mitt bidrag:

371174-219 
Ett kort i färgerna gult och grönt i fokus.

Jag blev inspirerad av färgerna och blommorna i bildkollaget av grönskande blommor och kom genast att tänka på denna "rosstämpel". Motivet är färglagt med ProMarkers och har fått 3D-lack på sig på endel ställen. Blommor med liten blingblingsten i mitten!

Ha en fortsatt bra dag/natt och pyssla lugnt!


tjingeling!

Sjung om studentens...

Publicerad 2008-06-02 22:36:36 i ,

Kort i Fokus så har det idag lagts ut en skiss som Astra gjort. Temat för korten idag var skolavslutning och student. Så här blev mina kort och kommentarer runt om:

Båda studentkorten är inspirerade från skissen, lika på ett sätt men ändå så olika varandra...

Detta kort är till en kille som har hållt på med paintball - så därför tyckte jag att pappret var så passande med allt sitt färgsprakande innehåll! Över studenten så är det stämplat "Grattis till Studenten" med guldstämpel, men det syns lite dåligt. Under stämpeln står namnet på studenten. Knapparna på västen och skjortan, samt "knappen" på studentmössan har fått 3-D lack på sig.

371174-215

Jag gjorde även ett studentkort till en tjej som heter Sara, har stämplat hennes namn med clearstampsalfabet och sedan lagt på 3D-lack på bokstäverna, så de blev lite upphöjda. Textstämpeln över motivet är stämplat direkt på cardstocken. Hennes halsband har fått rosa glitterlim på sig och koftknappen, samt studentmössknappen har oxå fått lite 3D-lack på sig. Samtliga stämplar är färglagda med Promarkers (som vanligt)

371174-212

Ha en skön vecka, återkommer på onsdag med KiFs onsdagsutmaning... Glöm inte att kolla in de andra tjejernas tolkningar! På återseende! :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela