babbalalla

Är det möjligt?!

Publicerad 2013-04-15 13:36:44 i Carding, GästDT,

... att jag kan visa 2 kort i samma inlägg - samt att jag är nöjd med båda?! ;) Det ena blev ett ljust, gult och vårigt kort med digistämpel från Momas
 
 
en liten närbild också: 
 
 
Det andra kortet jag tänkte bjuda på idag är med en gammal stämpel från hÄnglar o stÄnglar, blått är flott, eller hur?! ;)
 
 
Lite närbilder: 
 

 
På baksidan av kortet sitter denna tjej med banderoll! ;)
 
Skriv gärna en rad om du vill, så jag kan kika in hos dig! :) 
 
 
 
 

Till sist...

Publicerad 2013-04-13 15:37:17 i Carding,

Vet inte hur det är med er när ni skapar, blir ni alltid nöjda direkt med ert alster? Det blir inte jag särskilt ofta... Ibland känns det fel, kan vara svårt att sätta fingret på vad det är, men det känns inte rätt helt enkelt... Sen blir det ju inte bättre när man jämför sig med andra, vilket man inte ska - men det är sååå himla svårt att låta bli... :/

Hur som helst - detta kort var ett sånt, detta är 3:e varianten och som jag nu känner mig rätt nöjd med, men det klart, skulle ju försökt måla finare, osv osv... ;) Jag hade hjälp av medlemmar i en facebookgrupp denna gången, stort TACK Stämpelsnack! 

 
 
  Vallmon i glas är från Momas från "Summertime blooms" digistämplarna hittar du här och om du hellre vill ha gummistämplar har Mikaelas Scrap In tagit in de i sitt sortiment, se här! :) (Ska beställa så fort jag kan... för det är ju roligt att "kladda" med stämpelfärg oxå! Eller hur? ;) ) 
 
På återseende! 
 

Hej hopp...

Publicerad 2013-04-02 12:53:36 i Carding,

 
... där var påsken över för denna gången! :) Insåg att jag glömt att visa detta kort på bloggen som jag gjorde till en utmaning i en facebookgrupp:
 
 
Tuppen är en hÄngeltupp, jag har stämplat på flera olika mönstrade papper - hals och tuppkam är dock målat med distressmarkers. Blommorna har fått extra mycket bling o tuppen har fått extra mycket fjädrar! ;)
 
Har varit sjuk i helgen, så de senaste dagarna har det inte blivit så många knop gjorda - men är på bättringsvägen igen - så jag hoppas kunna visa dig något fint snart igen! :)
 
På återseende!? :)
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela