babbalalla

Du...

Publicerad 2008-04-30 19:22:57 i Carding,

371174-177

Ett enkelt kort "bjuder" jag på idag som jag gjorde häromveckan... Tycker att pappret är så läckert - så de får vara i fokus...

Nu kommer jag fokusera min tid på en tenta som jag har på lördag, så jag hoppas att du håller tummarna för mig att det går vägen! ;)

Ha en riktigt skön helg med valborg och en bra start på maj månad!
 
Tjingeling!

Mailadress!

Publicerad 2008-04-29 07:34:59 i ,

Är du kanske intresserad av att beställa ett eller flera kort så kan du numera maila mig på adressen:

babbalalla[snabela]telia.com               (konstigt nog var det namnet inte upptaget... hihihihihi)

Det går bra att använda den adressen om det är något annat du har på hjärtat oxå! ;)

Jag kommer nog inte hinna uppdatera här förrens nästa vecka, men tusen tack till alla trogna besökare och alla goa kommentarer!
På lördag har jag en tenta som jag ska skriva och om/när jag klarar den, så är alla tentor avklarade efter tre år på universitetet! Tänk - snart är man färdigutbildada! Känns väldigt bra!! *jag ser ljuset* som Skorpan sa! ;)

Kram på er ute i cybervärlden!!

Snart helg igen!

Publicerad 2008-04-25 07:48:51 i Carding,

371174-178

Tänkte bara önska en trevlig helg, här sker inte särskilt mycket på "pysselfronten" pga praktik och tentaplugg,
så jag visar här ett kort jag färdigställde för ett tag sen...

Ha det gott och välkommen åter!

barnvälsignelse...

Publicerad 2008-04-22 20:03:23 i Carding,

Jag blev faster i slutet av januari och i helgen var det barnvälsignelse för den lila tösen! Gjorde ett kort som matchade paketet hon fick. Så här såg det ut:

371174-184

Det vita under är "drickunderlägg" som jag tänkte att det kunde passa bra att använda i detta sammanhang oxå... Har även tårtunderlägg som kanske kommer användas till något större projekt. Bättre att sånt som bara ligger annars blir använt, eller hur! ;)

Ha en bra vecka!

Tjingeling!

Trevlig helg! :)

Publicerad 2008-04-18 19:30:29 i Carding,

Tänkte med detta härliga kort önska dig som besöker min blogg en riktigt skön helg! :) Det pågår en CyberCrop på KiF, så skynda dig och logga in dig på forumet och ta del av alla utmaningar! Detta är mitt bidrag till en av tävlingarna! ;)

Giraffen med ballongen fanns med i en "grabbag" från Easer som jag köpte på mässan. Föll pladask för giraffen, visst är den söt?! Har knycklat ihop lite papper och markerat "molnet" med lite stickles. Har stansat ut "gräs" i olika nyanser av grönt. Ballongen har fått lite 3D-lack på sig för att få lite mer feeling...  Giraffen och stämpelmotivet är färglagt med ProMarkers!

371174-182

Här, en bild från "ovan":

371174-183

Ha det gott i helgen!

tjingtjing!

Ihhhhh!!!!!

Publicerad 2008-04-17 18:49:21 i ,

Igår kväll fick jag ett mail om att jag, tillsammans med åtta andra tjejer har kommit med i Kort i Fokus DT-gäng!

Så spännande, vilket äventyr!!! Detta ser jag verkligen fram emot!

Här kommer de kort jag gjorde i helgen, som jag skickade med i min ansökan tillsammans med mitt "gamla" lila kort jag gjorde för ett par månader sen...

Först gjorde jag ett kort enligt en valfri skiss som fanns i KiFs egna galleria (skiss 2007, v.33, skiss av Pickos):

371174-180

Sen skulle man oxå göra ett kort utan något stämpelmotiv, och jag gick lös på mina knappar:

371174-179

Jag frågade min man vad han tyckte jag skulle göra för kort, han tyckte det skulle bli ett "puss"kort, så då bidde det det... Har klippt ut hjärtan i "mullbärpapper" och sen gått lös med lim och knappar! Hittade även en hjärtformad knapp, så den fick oxå vara med på ett hörn! ;) Bokstäverna är från Bosskuts alfabet "FloraDora"...

Tjingeling o ha det bäst!

Färglagt med chalks...

Publicerad 2008-04-15 19:31:03 i Carding,


371174-175

Under mässan i Gbg stod jag och tittade på hur man mha vattenstämpel och chalks kunde färglägga stämpelmotiven. När jag kom så testade jag lite på egen hand men några nyinköpta torrchalks. Här en fjäril (som jag fått i en RAK av Lisbet för ett tag sen. Har stämplat flera fjärilar med vattenstämpel, duttat med chalks på motiven och sedan använt lite stickles (glitterlim).

371174-176

Här har jag provat att använda två olika färger på chalksen (ljusare i mitten). Har stämplat "Tack" med vattenstämpel till höger om tulpanen, vilket inte syns så mycket... ;)

Ha det gott, nu ska här pluggas...

Äntligen skapat!!

Publicerad 2008-04-13 23:18:47 i Carding,

Hej bloggvänner och andra bloggläsare! ;)

Har ägnat liten del av helgen att skapa lite kort och monterat ihop sånt som bara legat halvdant färdigt.

Kommer lägga ut något kort någon gång mellan varven, vem vet nästa gång jag vågar ta mig tid nästa gång? ;)

371174-173

Här ett litet kort där jag provat några utav inköpen jag gjorde i Göteborg för några veckor sen... En Alota-stämpel (?) och sen Clearstampsalfabet och några nya Promarker färger (Lime Green och Rose pink)

En annan Alota-stämpel jag köpte från Easer var denna:

371174-174

Det var allt för idag, visar mer en annan dag... Ha det gott!

Tjingeling!

Rita kors i taket! Jag har ett kort att komma med!! ;)

Publicerad 2008-04-08 20:49:41 i Carding,

Detta kort gjorde jag till en liten tjej som fyllde 4 år för ett tag sen! Vad kan passa bättre än rosa och glitter??
Fyran har jag klippt ut, bokstäverna är "luddiga" thickers och "däckmönstret" har jag gjort mha minibubbelplast! Första gången jag använde bubblplast, men inte sista! ;)

371174-172

 Nu är det mycket möjligt att det kommer dröja ett tag igen innan det kommer något nytt, har fullt upp hela dagarna på praktik och när jag kommer hem så behöver jag ägna mig åt de kompletteringar som ska göras, samt plugga till en stor omtenta som är om en månad... Men det som inte dödar, det hädar har jag lärt mig...

Ha det gott!

Glöm ej att andas mellan varven!

*kram*

Still alive...

Publicerad 2008-04-05 15:42:20 i ,

... Hade min muntliga redovisning igår, den gick bra. Mina klasskamrater tyckte jag hade ett pedagogiskt och bra upplägg på presentationen! :)

Mitt försvar av mitt arbete gick väl inte så bra, fick tunghäfta när examinatorn ställde sina frågor och spände ögonen i mig - det var riktigt jobbigt, kände mig totalt misslyckad och dum i huvudet... Ingen rolig dag igår...
Hur som helst, det handlar mest om att jag ska göra några justeringar och ändringar i mitt arbete. Komplettera helt enkelt, sen är mitt arbete klart för godkännande och tryckning.

På måndag börjar jag min praktik som jag ska vara på fram tills sommaren! Ska bli skönt att få göra något annat nu ett tag! Har ännu inte lagt över några bilder till datorn, så jag kan ej visa några alster, men det får bli en annan dag! Tack för era besök och kommentarer, jag kommer snart att återgälda de! (När jag har kompletterat klart...

tjingeling!!

Jag lever!!

Publicerad 2008-04-01 08:41:09 i ,

Hallojsan!

Tack för alla goa kommentarer och hejarop! Här har det inte hänt så mycket på pysselfronten pga examensarbetet - men jag blev godkänd av handledaren i fredagsnatt - så nu sitter jag och filar på min muntliga presentation som ska äga rum i slutet av veckan! Förhoppningsvis kommer jag även bli godkänd av examinatorn då... *drömmer*

Var till Göteborg och till mässan i lördags, jättetrött efter bara sovit 8 h de tidigare 2 dygnen men det gick bra ändå. Trots massor med männsikor, trångt och varmt! Jag blev riktigt stolt över mig själv att jag klarade det med tanke på den panik jag kan få ibland när det är för mycket folk... Jag gick inte in i det värsta folkmyllret utan stod lite på avstånd och senare på em kunde man komma lättare intill... Konstigt nog försvann det några penningar... *visslar* Hur många avslöjar jag inte... ;)

Jag har inte kunnat logga in här på blogg.se på några dagar, men nu tror jag att det kommer funka... Jag kommer nog uppdatera till helgen med lite bilder, kanske blir en aningen tjatigt med mina "rapporter" - mycket snack o liten verksta liksom! Välkommen tillbaka! :)

Ha en bra vecka!

Tjingeling

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela