babbalalla

Kortinspiration...

Publicerad 2008-08-29 19:32:21 i ,

Denna fredag fick vv inspireras av ett kort som Kada hittat. Här kan du se hur kortet såg ut och de andras alster...
Så här bidde mitt kort:Först fastande jag för det grönprickiga bandet, sen blev jag inspirerad av det kreativa och lekfulla i bilden. Mina tankar gick genast till min lilla söta giraff med ballong! Textade upp bokstäver och fyllde de på liknande sätt som på bilden, med cirklar och streck... Det blev ett "HURRA". Kanske kommer det någon gång skrivas ett namn i det övre vänstra hörnet, eller så får det vara som det är... Har inte bestämt mig än riktigt... Ballongen har jag fyllt med 3D-lack. Både stämpelmotivet och bokstäverna är fästade med 3D-kuddar.

Ha en trevlig helg!

Tjingeling!

Saknar dig...

Publicerad 2008-08-27 18:32:13 i ,Dagens utmaning på KiF är att göra ett kort med omtanke... Ex "krya på dig kort", "Tänker på dig" eller som jag valde: "Saknar dig"... Jag hittade en "Saknar dig"-textstämpel som jag använde mig på detta kort. Den lilla hÄngeln passade bra in på detta temat tyckte jag, stämpeln är färglagd med ProMarkers av olika kulörer. Måttet på kortet är 10*15 och "framsidan" där Hängeln sitter på har måttet 10*10 så man kan stoppa framsidan bakom banden och därmed "låsa" kortet. Hmmm... det var svårt att förklara... Men ni förstår nog ändå... eller inte... hahahahahaPå fredag visar jag ännu ett nytt kort och en ny utmaning! Ha det gott!

Tjingeling!

Svart o vitt!

Publicerad 2008-08-25 19:00:06 i ,

Nu var det dags igen att visa upp några alster som jag gjort som DT i  Kort i Fokus. Denna dags utmaning är att göra ett kort i svart o vitt. Så här blev mitt kort:Jag letade fram ett papper från Prima, som man kan färlägga om man vill och fäste det på en svart cardstock. Innercirkeln på textstämpeln har jag fyllt med 3D-lack. Det lilla biet har jag stämplat direkt på cardstocken. Den lilla fjärilen har jag stämplat på annat papper och sedan fäst med 3D-kuddar. Kortet sulle vara svartvitt, men motiv fick färgläggas, så därför färglade jag den lilla fjärilen. För lite detaljbilder, klicka på bilderna:

    

På onsdag kommer det en ny utmaning, kika in på de andra tjejernas fina kort i KiFs blogg! Tjingeling!

Guldkant...

Publicerad 2008-08-03 21:39:58 i ,

Nu har en ny månadsutamaning påbörjats i Kort i Fokus blogg och forum. Jag har denna månad blivit sponsrad av månadens företag som är Apidae - Sykompaniet med lite band och lite annat smått och gott. Här kommer ett av korten som jag gjort:Detta kort gjorde jag med inspiration från guldbandet som kändes lite "exklusivt" . Allt förutom stämplen medföljde i paketet. Däribland lite guldpapper, så det fick bli ett "guldkort". Tycker om enkelheten i kortet, raka linjer (försökte i alla fall med det...) Stämpeltexten är även den guldfärgad!
 
Ha en skön vecka, och hoppa gärna på utmaningen att göra ett kort med band på, på ett eller annat sätt...

Tjingeling

bröllopskort!

Publicerad 2008-08-01 22:37:47 i ,

Här händer det inte så mycket... Jobbar mest hela tiden - inte så mycket tid/ork kvar till pyssel... Har dock snabbt slängt ihop ett kort ikväll, då vi ska vara med och servera på ett bröllop imorgon... Så här bidde det:Detta är oxå ett bidrag till Millans augustiutmaning... Ha nu en fortsatt skön sommar! Tjingeling!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela