babbalalla

Kortskissen 5 år - kort 7

Publicerad 2012-03-26 20:25:44 i Carding,

Kortskissen firar 5 år och designteamet där har haft lite utmaningar, några har jag hunnit med så här kommer mitt sista bidrag som jag hunnit med... Cattis utmaning var att bli inspirerad av ett foto:

 (Klickbar bild, lånad från Sockerrus)
Så här blev resultatet; ganska långt ifrån min grundtanke med kortet, men inspirationsfotot inbjöd till "njutning" - vilket mina tankar for iväg och spann vidare och detta kort, med andra typer av njutning i form av frukter och sol! :) Visst är det ett litet läskande kort! ;)

Kortskissen 5 år - kort 6

Publicerad 2012-03-26 20:12:35 i Carding,

Kortskissen firar 5 år och designteamet där har haft lite utmaningar, några har jag hunnit med så här kommer mina bidrag... Monnahs utmaning var att göra ett kort utifrån skissen som utgångspunkt. Jag har bara ett önskemål (förutom själva skissen) och det är att du använder 3D-kuddar någonstans på ditt kort.

 (klickbar)Kortet fick gå i blå toner, måttet på kortet är 10*15 så blommorna kom mycket i fokus, men det gjorde inget tyckte jag... Mycket användbar skiss, som jag säkert kommer använda mig fler gånger om! ;)

Kortskissen 5 år - kort 5

Publicerad 2012-03-26 19:34:23 i Carding,

Kortskissen firar 5 år och designteamet där har haft lite utmaningar, några har jag hunnit med så här kommer mina bidrag... Misons utmaning var en färgutmaning där man skulle skapa ett kort utifrån dessa färger:


Så här bidde mitt kort:Färgerna stämmer inte riktigt, ser att stjärnorna och texten ser blåa ut, men de är mer turkosa i verkligheten... :( Texten lyder It takes a long time to grow young - Pablo Picasso
Ett "bra-att-ha-kort" att ha hemma... :)

 

Kortskissen 5 år - kort 4

Publicerad 2012-03-26 19:19:14 i Carding,

Kortskissen firar 5 år och designteamet där har haft lite utmaningar, några har jag hunnit med så här kommer mina bidrag... Maria S utmaning var att skapa ett kort UTAN STÄMPLAR men ni SKA använda BLING och BLOMMOR!!

Såhär bidde mitt kort:Blommor i massor, både utklippta som matchar blomman som finns i "ramkortet", dels virkade blommor samt en lite större rosa blomma... Bling har jag fått med oxå, dels i form av swirlarna till höger och hattnålarna som tittar fram bland all blomsterfägring! Blev väldigt nöjd med detta kort! :) Vad tycker du? ;)

Kortskissen 5 år - kort 3

Publicerad 2012-03-26 19:07:10 i Carding,

Kortskissen firar 5 år och designteamet där har haft lite utmaningar, några har jag hunnit med så här kommer mina bidrag... Lillneas utmaning var att skapa ett kort med inspiration från ett foto;

 (klickbar)

Mitt kort blev så här:Mitt kort fick lite flaggor förstås, några flaggor är dubbla och sitter på 3D-kuddar för att lite mer ska hända i kortet... Formatet är 10*20 på kortet, kul att alternera lite mellan varven...

Kortskissen 5 år - kort 2

Publicerad 2012-03-26 18:47:57 i Carding,

Kortskissen firar 5 år och designteamet där har haft lite utmaningar, några har jag hunnit med så här kommer mina bidrag... Lilla07ans utmaning var att göra ett kort med en annorlunda hälsning på:Mitt kort gjorde jag i formatet 10*20 med texten "You deserve a day sprinkled with FUN!"
"Sprinklade" till kortet med en massa blingstenar i rosa, rött, grönt och silvriga toner.
Visst blir man glad av kortet! :)

Kortskissen 5 år - kort 1

Publicerad 2012-03-26 18:30:41 i Carding,

Kortskissen firar 5 år och designteamet där har haft lite utmaningar, några har jag hunnit med så här kommer mina bidrag... Först ut är Annas; vars utmaning var:

...en teknikutmaning där du får välja mellan följande saker att ha med på ditt kort, du måste ha med minst 3 av sakerna:
* ostduk/gasbinda
* något i plast
* blommor, men ej rosor
* strass/pärlor
* glitterlim
* band/snöre
* någon form av text
* knappar
* brads
Givetvis får använda något stämplat eller embossat motiv på ditt kort.
Jag har använt:
* något i plast (knapparna)
* blommor, men ej rosor (de virkade uppe i vänstra hörnet)
* strass/pärlor (en liten "sten" uppe i högra hörnet)
* glitterlim (fågeln uppe i högra hörnet har fått lite på vingen)
* band/snöre (finns dels runt den översta och nedersta kvadraten, samt uppe vid blommorna)
* någon form av text (dels Baby Boy, och dels namnet på den lille bebispojken)
* knappar (jajemän, som "hjul" till nedersta "vagnen")

På återseende!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela