babbalalla

Leokort

Publicerad 2008-07-19 15:18:36 i Carding,

Jag har gjort två stycken "Leo"-kort, de liknar varandra ganska mycket... Det är svårt att göra två likadana kort, så jag har gjort vissa skillnader när jag gjorde de... Ser du några skillnader?


Kort 1.


Kort 2.

Har använt grungeboard (för första gången) på kortet längst ner och hoppat över blingbling-stenarna som finns på kort nr 1. Två små bin kommer surrandes på kort nr 2 oxå! :)  

Känns som jag kommit in i en grön period och bara gör gröna kort... ;)

Ha en trevlig helg! Tjingeling!

Här kommer lilla Ludde...

Publicerad 2008-07-15 20:09:07 i Carding,

Gjorde ett kort i söndags till en liten Ludvig som kommit till världen!Har använt mig av clearstämplar från Penny Black, hur söta som helst! ;)
Har klippt runt det högra örat på kaninen så det står ut lite från kortet. Fjärilen och de små bina sitter på 3D-kuddar, så att de "flyger" lite över kortet...

Ha en fortsatt bra vecka! Tjingeling!

ett litet kort...

Publicerad 2008-07-14 22:11:07 i Carding,Ett grattiskort som min svägerska fick när hon fyllde år för några veckor sen när hon fyllde år! Ha en bra vecka som ligger framför!

tjingeling!

bloggpartybidrag nr 2

Publicerad 2008-07-13 20:26:30 i ,

Här kommer mitt andra bidrag till juli månads bloggparty...Jag har försökt att följa en skiss som Lena och Ronja har i deras blogg... När jag fick syn på pappret tänkte jag "strössel" och på den tanken spånade jag vidare... Strösslet på cupcaken har lite 3D-lack på sig så det händer lite mer i bilden... 

Ha en trevlig vecka som ligger framför!
 

Bröllopskort i svart/vitt...

Publicerad 2008-07-12 22:28:47 i Carding,

Här kommer ett enkelt kort jag gjorde till ett bröllop vi var på för några veckor sen... Jag tyckte pappret talade för sig själv så jag satte endast dit två utstansade hjärtan samt ringarna! Sen var det klart!Trevlig helg!

Bloggpartybidrag...

Publicerad 2008-07-10 21:56:32 i ,

Här kommer mitt första bidrag till juli månads bloggparty som är igång hos flera tjejer.Jag har inspireats av en bild som finns på Ewonne´s härliga sida, där kan du hitta länkar till de andra tjejernas utmaningar oxå!

Tjingeling!

Ännu ett konfakort...

Publicerad 2008-07-10 18:36:00 i Carding,

... har jag gjort, för ett tag sen. Tjejen som skulle få det, tycker om rosa, så det tog jag fasta på. Önskemål fanns även om kors och bibel på kortet. Då jag ej hade någon stämpel så provade jag med något som var nytt för mig, men som jag sett att andra använder - pärlor!Använde mig även av en del blingblingstenar och glitterlim! Kul att prova på lite annan typ av kortupplägg! ;)

Konfakort!

Publicerad 2008-07-09 22:37:40 i Carding,

Här kommer ett konfakort jag gjorde till en kille som tycker om musik och som önskar sig en elgitarr...
Vad passar bättre än lite musiktema på kortet?

Reward!

Publicerad 2008-07-06 19:20:03 i ,

Jag har fått tre rewards, från LambisoftTinaStina och Ingela! Jag känner mig mycket hedrad och glad för denna utmärkelse, tack tjejer! :)Så här går det till:
Who gets the "Brillante Webblog Award"?
Websites and blogs, which by its currency,the issues of choice and for their designs are especially noteworthy.Here are the Award Rules:

1. The winner can take the logo.
2. Place a link to the person that send you the award.
3. Give the Award to at least 7 other Blogs, which by its currency, the issues of choice and for their designs are especially noteworthy.
4. Put a link to these sites on your Blog.
5. Write a comment on their Blogs that they've won an Award.

Jag vill skicka denna vidare till:

moma
Lotta FruH
maxell
cecilia
cattis
missmian
sannasmamma

Fredag!

Publicerad 2008-07-04 19:49:30 i ,

Nu är det dags att göra ett djupdyk i pysselvrån och skapa något av ev. gammalt som inte har använts på länge... Kolla in KiFs blogg och på forumet, där har flera i DT-gänget skapat från gammal "skåpmat". Även jag har gjort det, och så här blev mitt alster:Jag har på mitt kort använt min första Hängel som jag köpte på min första mässa förra hösten. Det var innan jag hade börjat pyssla "på riktigt" och hade ingen aning om vad Hänglar var eller något annat heller om scrapbooking/cardmaking... Jag har oxå använt ett gammalt papper som bara legat utan att bli använt, fler som har såna papper?! *hmmmmmm*
Lite blommor och bling har oxå hamnat på kortet! Vad har du i dina gömmor som du inte använt på länge?

stämplar i fokus

Publicerad 2008-07-02 23:00:51 i ,

Detta är dagens utmaning på KiF, att minst använda stämplar från 3 olika tillverkare på kortet.Själv gjorde ett enkelt kort utan att använda något mönstrat papper och lät stämplarna vara i fokus...
Textstämpeln är från Poppes, blomman är köpt på Mazzarin och är från Lilla Pappersbutiken och Swirlarna är från Autumn Leaves. Har använt glitterlim på swirlarna och blomman.

Det var allt för idag! :) Ses på fredag med en ny utmaning på gång!

Tjingeling!

ett annorlunda kort...

Publicerad 2008-07-01 20:19:05 i Carding,

gjorde jag häromdagen...En arbetskollega gick i pension och hon tycker om att resa och hade önskat sig en SPA-vistelse. Så hon fick pengar och blommor av arbetskollegorna! Har chalkat bakgrunden och sedan limmat fast sand och sten och det stämplade sitter med 3D-kuddar. Jag klippte sönder en handduk och köpte skor och glasögon till barbiedocka! ;)
Molnet består av fetvadd (hade ingen bomull hemma) och biljetten har jag fått i en RAK en gång... :P

Nu ska jag pyssla kort till morgondagens utmaning på KiF! På återseende!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela