babbalalla

Gul hibiskus

Publicerad 2013-05-29 14:55:00 i Carding, GästDT,

 och jag känner mig enormt stolt och priviligerad att få göra det! :) Det har kommit flera nya stämplar igen, och här är en av de! Jag har använt mig av digistämpeln Hibiskus som finns i kitet "Hibiscus and Lily". Först en närbild: 
 
                    
 
Har oxå använt mig av en ny dies som kom med posten idag "Chinese Rose",  i mitten av de blommorna har jag limmat fast några röda pärlor! Till sist ett foto på hela kortet: 
 
 
På återseende! 
 
 
 
 
 
 
 

Välkommen till världen!

Publicerad 2013-05-26 18:50:00 i Carding,

 
Fick ett beställningskort till en liten pojk som skulle barnvälsignas - och så här blev resultatet! Stämpeln är från LOTV (Lily of the Valley) och är färglagt med distressmarkers. Namnet på den lille gossen stämplade jag upp på små vimplar som fick hänga överst på kortet!  

Det var allt för idag! På återseende! 


Gula blomster...

Publicerad 2013-05-22 21:18:53 i Carding, GästDT,

 och snart kommer det ett nytt "stämpelsläpp" håll ögonen öppna! ;) Här kommer ett kort med en stämpel från "Finally Spring"! Klicka på namnet så kommer du direkt till den digitala arket som du köper hos Momas, om du hellre föredrar gummi, klickar du här, så kan du handla det hos Mikaela på MikaelasScrapIn!
 
 
Det var allt för denna gång! På återseende! :D
 

En vänlig grönskas...

Publicerad 2013-05-16 18:54:00 i Carding, GästDT,

 
 
 och här kommer ett kort med stämpel från Momas "Build a rose bush"
 
 
Jag försöker göra försök att dekorera mera på mina kort - men detta kort fick bli avskalat och "tomt" på  dekorationer då jag tycker att motivet i sig behöver inte mer! :) Ska se om jag kan blogga några andra kort jag oxå gjort men inte bloggat om än... 
 

Lite blomster...

Publicerad 2013-05-03 12:16:38 i Carding, GästDT,

 
och här kommer några "enkla" kort, där motivet får stå i fokus... 
 
 
 
 
 
 
På kortet ovan är både text och motiv från Momas nya digistämplar, dels "Vibrant Violets" samt texten är från "Finally Spring", se mer här

På återseende! :) 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela