babbalalla

Månadsutmaning - mars

Publicerad 2009-03-17 20:14:54 i ,

... är en skissutmaning som är sponsrad av Cards of Maria Cards n' scrap. I helgen gjorde jag ett "kort" som blivit ett almanacksframsida, se här:Jag och mannen väntar på en liten familjemedlem som ska komma till oss om några månader. Här har jag gjort  framsidan till en almanacka där vi skriver upp saker som vi ska göra och hitta på ex. barnmorsketider och andra träffar. Tänkte även använda den som en dagbok!
Försökte följa skissen och använda så "neutrala" färger som möjligt, då vi inte vet vad det är för kön på den lill* bebisen.

Så här ser du ut i almanackan:


Hur tolkar du skissen som finns på KiF? Lägg upp ditt bidrag i galleriet och var med och tävla om finfint pris från månadens sponsor!

Lördagspyssel...

Publicerad 2009-03-14 22:10:11 i Carding,

... har jag ägnat mig lite åt idag. Ett kort tänkte jag visa nu och här:Och nu var melodifestivalen avklarad oxå, vann rätt låt och kommer den klara av kvalen??  Det återstår att se...

Nu är det dags att sova här!

Ha en fortsatt trevlig helg! Tjingtjing!

Veckans forumutmaning...

Publicerad 2009-03-12 19:29:16 i ,... ser du här ovan, det är ett sk "Joyfold"-kort. En trevlig vikning på ett kort (artikel finns på forumet)
"Låsningen" av kortet löste jag genom att skära runt en av blommorna i vänster hörnet som jag stoppade i den lilla "flärpen" i. Använde mig av papper från Chatterbox samt punchinella under stämpeltexten.

Välkommen in på forumet och ta del av mer inspiration och gör ett eget kort och lägg in där! :) Ser fram emot att se ditt joyfoldkort där!

Ha en skön helg som snart börjar! ;)  

Bloggutmaningen...

Publicerad 2009-03-09 18:49:11 i ,

....på KiF denna vecka består av att göra ett vår och pastellkort. 

Mitt kort fick gå i gula och pastelliga färger. Stämplade direkt på det gula pappret, både texstämpel samt lite swirlar. Det mönstrade pappret ramas in av ett senapsgult band både under och över. Kortet fick oxå en liten dekoration i form av en gul blomma med en blingsten i.Ha en bra vecka! Tjingling!
 

Mars...

Publicerad 2009-03-03 22:05:19 i ,

Ny månad - ny månadsutmaning! Denna gången sponsras månadsutmaningen av Cards of Maria Cards n' scrap.
Månadens utmaning är en skissutmaning, och skissen ser du här!

Så här tolkade jag skissen:Försökte följa skissen rätt slaviskt, förutom fyrkanten i "mitten" som blev en swirl istället... Swirlen är en chipboard som jag målat med röd akrylfärg och fäst med 3D-kuddar för att få lite mer rymd i kortet.
Blommornas mitt består av vanliga plastpärlor och de tre uppe i vänstra hörnet är halvpärlor.

Det var allt för denna gången! Ha en fortsatt bra månad!

Tjingling!

Välkommen till världen...

Publicerad 2009-03-01 14:57:03 i Carding,

Jag fick en beställning på ett kort till en liten kille som kom till världen i början av året.
Kortet skulle gå i de skånska färgerna, och så här blev resultatet:

 

I den stora blomman så finns en stor blingsten och runt den har jag använt mig av bollfrans.
Bokstäverna har 3-d kuddar under sig och har fått lite 3-d lack på sig.
Här är lite detaljbilder (klickbara):

    

Nu kan det dröja ett tag innan det blir någon blogguppdatering, men den som väntar på något gott.... Har redan gjort korten som kommer läggas upp v. 11 i Kort i Fokus blogg och forum - så håll utkik... ;)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela