babbalalla

Hulahula! :)

Publicerad 2009-01-15 20:41:20 i ,

Idag börjar det en forumutmaning på Kort i Fokus, kolla in här och registrera dig om du inte redan är "medlem" där!

Här visar jag mitt kort som jag gjort och vad som är uppgiften får du se inne på forumet...En mörk, blåsig dag som denna kände jag att jag vill pigga upp mig med lite glada härliga färger...
"Hulahulapingvinen" har fått lite glitterlim på blomman på huvudet och lite på bikinin. (Pingvinen är en clearstamp, Snag em´) Biljetten är från InkyWings och blomman är från See-D´s. "Stjälken" som går från blomman och neråt är ett band som jag fått i en RAK en gång i tiden. Kortet är dubbelt och har måttet på är 10*15 cm. Kanske någon kan bli uppmuntrad av detta glada färgsprakande kort!?

Shakerkort...

Publicerad 2009-01-12 15:30:44 i ,

Årets första bloggutmaning på KiF finns nu på bloggen. Denna vecka utmanas du att göra ett shakerkort, du kan hitta en beskrivning om hur du gör via blogginlägget på KiF.

Så här blev mitt kort:Jag använde mig av en fjärdedel av Primas papper (Paintable 5) och färglade delar av det med vattenfärg. Sen skar jag ut "innehållet" i ramen och fyllde en påse med röda pärlor. På insidan av kortet fäste jag ett papper (det som syns genom ramen).
Eftersom jag ännu inte vet i vilket sammanhang jag kommer använda kortet till - kanske kommer jag att stämpla på pappret inne i kortet?  Antingen med namn eller antal år eller någon blomma som kommer synas under pärlorna...
 
På torsdag kommer det komma en utmaning på Kort i Fokus forum - så om du inte är medlem där än, gå in och regga dig så du inte missar den utmaningen! :) Så på torsdag eller fredag kommer jag uppdatera mig blogg igen!

Tills dess - so long!


Gott nytt år!

Publicerad 2009-01-03 20:01:51 i Carding,

Gott nytt år alla bloggläsare! :) Här händer det inte så mycket på pysselfronten, men jag fick en beställning på ett grattiskort till en 65-årsåring. Så här blev kortet:och på insidan av kortet satte jag en liten blomma, här en liten bild på det:

 (klicka för förstoring)

Nu kan det nog dröja ett tag igen innan det blir uppdatering här i bloggen... Men tack för era trogna besök!

*kram*

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela