babbalalla

Ett litet kort...

Publicerad 2011-05-22 23:15:04 i Carding,

... som får bli mitt sista i CC:et... Saker och ting blir inte riktigt som man tänkt sig från början, så jag hann inte med mer idag...Ett litet hej! :) och Hejdå!  

Girlpower

Publicerad 2011-05-22 12:19:36 i Carding,

Har nu gjort klart mitt tredje kort till Scrapdrakens CC, där utmaningen var att ha med:
1 Krona (Prins / Prinsessa), 2 Tags, 3 Knappar, 4 Bling, 5 Blommor. I övrigt är det fritt val men dessa 5 steg ska finnas med.

Så här blev mitt bidrag:1 prinsesskrona (uppe till vänster), 2 tags (istoppade upptill, under bilden), 3 knappar (gröna kanppar i blommorna), 4 bling (1 stor som kronan sitter på, samt 3 små blingstenar), 5 blommor (satte ihop 2 blommor, så att det skulle hända lite mer - men sammanlagt är det 5 blommor).

 

Närbilder på blommorna och kronan...

Ha en fortsatt bra helg! På återseende! :)

Till brudparet...

Publicerad 2011-05-21 21:15:13 i Carding,

Har fått beställning från en kollega om att göra ett enkelt bröllopskort till hennes bror, och så här blev det...

Har stämplat löv, både med vattenstämpel samt med mörkgrön stämpelfärg. Ett enkelt, men fint kort ändå tyckte jag att det blev! :)

Detta är ett av mina bidrag i Scrapdrakens CC som pågår under helgen. Får se hur många bidrag jag hinner med att göra...

KAKA!!!

Publicerad 2011-05-17 17:14:34 i LO,

För några månader sen skulle vi fika lite en lördagseftermiddag, dottern ville också ha sin del av kakan - så här såg hon ut efter en stund...Självklart kom kameran fram för att föreviga detta ögonblick! :)

Gjorde denna efter Momas NSD utmaning och har använt mig av Mollys Shabby aprilkit - Cornelia. Dock är spetsar, hattnålar och blad från annat håll... Tyckte att stickersen "I LOVE COOKIES" var så passande (från Mollys)! :)
Har mistat mittenpappret och sedan stämplat pappret med passande ord! ;) Har rispat längs kanterna med en synål för att skapa någon typ av ram...

Ha en fortsatt bra vecka i regnet! :)

Fjäriln vingad...

Publicerad 2011-05-16 21:20:56 i Carding,

Gjorde ett enkelt kort med ett av papprena från Mollys shabby-majkit... Ett enkelt "bra att ha kort" som kan passa till de flesta sammanhang...Ha en fortsatt bra vecka! :)

Grimaser...

Publicerad 2011-05-15 17:52:26 i LO,

kallade jag denna LO, den är om min dotter som tycker om att göra olika grimaser framför kameran. Tänk vad fort de lär sig! :PJag har gjort den till Mollys utmaning som lyder: Detta är en tävling för layouter! Du ska scrappa en layout som verkligen visar din scrapstil. Den ska tala om för oss vad scrapbookingen betyder för dig. Du har med så mycket eller litet text du vill, foton på dig eller inte... väldigt fritt alltså! Men layouten ska visa dina känslor för scrapbooking! Hur du skapar för att känna dig kreativ. Så du kan scrappa om i stort sett vad du vill, bara man känner hur mycket du gillar din hobby!

Jag har nog gjort en typisk LO som är "typisk" mig, enkel, lite busig, blommor...

Här har jag busat med lite smooch och klippt sönder blommor för att få till en riktigt stor och fin blomma... Som även tar upp färgerna i dotterns pyjamas.... Tycker om hennes uppsyn på bilderna, det är så jag känner för mitt skapande, busigt, och lite "gahhh - nu blev det inte som jag tänkte mig"  - men att jag glad när jag får lite tid över (eller tar mig tid) och får sitta och skapa lite...

Det händer inte så mycket på skaparfronten annars just nu, men snart så... :)

Ska även visa ett kort jag gjort om till en kollega som såg detta kortet på min blogg och fastnade för det...Har ändrat om texten i mitten och så vart det ett nytt kort! ;)

Det var nog allt för mig idag! :) Ha en trevlig vecka framöver! Tjingeling!


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela