babbalalla

Fickkort!

Publicerad 2008-09-26 18:41:44 i ,

Dagens utmaning på KiF är att göra ett fickkort: så här blev mitt:När man viker ut kortet så finns det en liten ficka på insidan som man kan stoppa pengar i eller något annat skojsigt!Text om kortet:
Jag valde att göra ett kort i storleken 10*10 av röd cardstock. Gjorde en enkel variant med endast ett mönstrat papper samt färglade en muffins med hjälp av ProMarkers. En röd knapp fick illustrera ett bär!

På vänster insida klippte jag på fri hand och tejpade i nederkanten, för att sedan vika ihop en sedel att ha i kortfickan. Ett litet smidigt kort att göra och ge bort tillsammans med en blomma kanske, eller varför inte lite hembakade muffinsar?

Hoppas att mina bloggläsare får en riktigt skön sista helg i september!

Tjingeling!

Dopkort?

Publicerad 2008-09-24 20:26:08 i ,

Dagens utmaning på KiF är att göra ett dopkort eller kort till namngivning. Jag har dock inga dop på gång vad jag vet, så jag valde att göra ett gosskort och ett flickkort, med tema baby. Tanken är att när/om kortet ska ges bort, så kan namnet på bebisen skrivas på den nedre delen av kortet... Så dessa kort är kanske bara är ett "förstadium", vem vet?
Mellan de båda papprena (fram- och baksida) så har jag satt fast underbara sammetsband i matchande färger, banden har jag inhandlat på Mazzarin...Paljetter

Publicerad 2008-09-22 19:00:08 i ,

Nu var det dags igen för en måndagsutmaning på KiF som jag är med i denna vecka! Måndagsutmaningen denna vecka handlar om paljetter och restprodukten - punchinella. Eftersom jag än så länge inte har införskaffat någon punchinella, så jag använde mig att lite blompaljetter istället... Hittade ett stämpelmotiv som jag färglagt med akvarell för ett tag sedan som jag använde till detta kort. Med hjälp av en "guldtråd" och paljetterna gjorde jag en blomstergirlang, inspirerad från hÄngelns lilla tråd som hjärtat hänger i...

Så här bidde det:På onsdag kommer det något mer alster... :)

Grattiskort

Publicerad 2008-09-16 22:02:32 i Carding,Fick en beställning på ett kort till en kille som är data- och teknikintresserad. Han tycker även om naturliv, så när jag hittade detta papper, så gick mina tankar först lite till naturfeeling. Sedan tyckte jag även att de små "boxarna" kanske är små datorer?! :P Den gröna lilla knappen är en brads med små ringar i och namnet är stämplat med clearstampsbokstäver. "30" är formade av bruna piprensare!

Bröllopskort!

Publicerad 2008-09-06 10:41:35 i Carding,

Ska strax åka iväg på bröllop och igår knåpade jag ihop ett kort till de lyckliga tu... De har uppgett att färgerna kommer gå i svart, rosa, lime och silver, så jag försökte följa de färger även på kortet...Den nedre fliken är fastsatt i den bakre cardstocken och används som sedelficka. Den övre fliken går att vika upp när man trätt av hjärtat som jag gjort mha silvertråd och några pärlor.

Ha en trevlig helg! Tjingeling!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela