babbalalla

Ljus i mörker...

Publicerad 2014-10-22 22:35:34 i Carding,

Det har verkligen blivit höst ute, kalla vindar och regnskurar mellan varven. Vad passar bättre än att krypa upp i soffan, dra på sig filten över benen och tända ljus?!
 
Jag gjorde några ljus häromkvällen med en av mina favoritblommor som Momas har: hibiskusen! Visst är de fina:

 
 
 
Gjorde även en gammal favorit i repris; Körsbärsblom
 
 
 
 Troligen är detta mitt sista inlägg som "design-medlem" hos Momas, då hon beslutat sig för att lägga ner shopen, men om du är intresserad av några stämplar jag visat upp här i min blogg, är det bara att du kontaktar henne via facebooksidan: Momas lil'shop of stamps!


Tack Monika för förtroendet jag haft att få göra vackra alster med dina stämplar!  
 
 

Dopkort

Publicerad 2014-10-15 20:02:58 i Carding,

Här händer det inte mycket på pysselfronten, vilken fantastisk sommar och höst vi haft! Men nu är hösten verkligen här, med blåst, kyla och regn - nu är det mer "legitimt" att sitta inne och pyssla, eller hur! ;) 

Fick ett beställningskort till en liten kille som skulle döpas, så här blev resultatet. Önskemål fanns att det skulle finnas med något djur, skog och natur - och så här blev resultatet:
 
 
Närbild på älgen, en stämpel från Magnolia. 
 
Så här blev insidan; en liten ruta att skriva, använt mig av stämplar från Stempelglede för att få till "ramen" runt älgen och runt det vita pappret inuti. Älgen, nere till höger, hittade jag i en låda, den är av svart skumgummi, en liten rolig och passande detalj... :)
 
Nu får vi se hur lång tid det tar innan nästa blogginlägg kommer, förhoppningsvis inte drygt halvåret igen... 
 
Ha en go höst! 
 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela