babbalalla

Scrapgalen - del 3

Publicerad 2009-02-24 21:59:35 i ,

Mitt sista bidrag till månadsutmaningen på KiF kommer här:



Vände lite på skissen och ändrade formatet på kortet... Kanske inte blev direkt som skissen, men jag har haft det roligt under skapandet! Har använt mig av papprena som var med i DT-paketet sen har jag gjort ett hjärta med hjälp av ståltråd och röda pärlor...

30-årskort...

Publicerad 2009-02-21 15:33:19 i Carding,



Här kommer ett 30-årskort till en kille som brukar vara ute o cykla (hahahaha) "Grattiscirkeln" kan man dra upp o ned för bandet om man vill ha det någonannanstans... En närbild (bilden är klickbar):



Ja, det var nog allt för idag... Blir inte så mycket nya kort nu för tiden, tiden räcker inte riktigt till för mig... Men men jag kommer nog igen så småningom!

Tjingling!

Toarullskort...

Publicerad 2009-02-12 22:15:35 i ,

Är dagens forumutmaning på KiF forum. Gå in på forumet och se artikeln om hur man gör och se de andra tjejernas toarullskort!
Jag har använt mig av mönstrat papper, punchinella, blommor och brads och en toarulle förstås! Kortet inuti har plats för att skriva en hälsning eller två...
Så här blev mitt kort:



          (de små bilderna är klickbara)

Ha det gott! Tjingling!

Kort utan stämplar...

Publicerad 2009-02-10 21:58:34 i ,

är denna veckas bloggutmaning på KiF...

Ett kort utan stämplar, vad kan man använda då? Jag valde att göra ett hjärta med hjälp av pärlor som jag sedan limmade fast på en vit cardstock tillsammans med ett rött band och röda blommor och vita brads! Klart!



Gå in och kolla på de andra tjejernas alster och glöm inte att göra ett kort du med till någon du tycker om! :)

Scrapgalen, del 2...

Publicerad 2009-02-10 21:52:53 i ,

Mitt andra kort ser ut så här:



Här har jag använt mig ett av papprena som kom i DT-paketet, pappret hade två sidor så jag använde båda sidorna till detta kort! Använde mig även av sicksackbandet som kom med paketet. Hjärtat samt "LOVE" är stämplar som jag har min samling. Bakom blomman gömmer sig lite punchinella och i mitten av blomman en brad med bling i! Försökte följa skissen, men fick inte med alla detaljer, utan det blev en enklare variant...

Scrapgalen...

Publicerad 2009-02-01 21:59:53 i ,

.... är månadens företag på KiF. Jag har denna månad blivit sponsrad med ett DT-paket från Scrapgalen och det jag skapat av dessa kommer visas lite "pö om pö" så fort de blivit publicerade på KiF blogg under denna månad...
Månadens utmaning är en skissutmaning som är kombinerad med temat kärlek. Skissen ser du på KiF, gå gärna in där och se de andras inspirationsalster och tolkningar.

Först ut kommer detta kort:


Har använt mig av några av de fina papprena som kom i DT-paketet (notpapper samt det flockiga prickarna) Även kalenderbladet "Augusti" är från månadens företag! Jag har försökt följa skissen, men jag vände och vred på den lite... Lade till bollfransen från eget förråd, likaså hjärtanen... Augusti är månaden jag och min man firar bröllopsdag i! Tyckte textraden passade så bra in "... love me; Love me forever"

Ha det så gott! Tjing!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela